FAQ

Hoe moet ik mijn Ylle wassen?

We hebben een hier hele pagina waar we je van naald tot draad uitleggen hoe jij het beste jouw favoriete stuk van Ylle kan verzorgen, zodat het je leven meegaat.

Hoe weet ik welke maat ik nodig heb voor een bralette?
 
Op deze pagina ontdek je hoe je zelf correct je maten kunt nemen. Nadien lees je heel eenvoudig je maat af uit onze maattabel
 
Ik heb een gaatje in mijn breiwerk. Wat kan ik het beste doen?
Oeps, een gaat of een draadje los? Dat kan gebeuren zeker als je je Ylle breigoed vaak draagt of meeneemt op avontuur. Trek zeker niet aan de losgekomen draad, of een de stof rondom het gaatje. Neem even contact op met me via mail, en bezorg enkele foto's van het losgekomen werk. Dan kunnen we samen verder afspreken voor een mogelijke herstelling.
 
Hoe verwijder ik vlekjes uit mijn breiwerk?
We hebben een hier hele pagina waar we je van naald tot draad uitleggen hoe jij het beste jouw favoriete stuk van Ylle kan verzorgen, zodat het je leven meegaat.
 
Waar komen de grondstoffen vandaan?
Bij Ylle kiezen we er bewust voor om te werken met duurzame grondstoffen die op een ethische en ecologische manier werden vervaardigd. Zo werken we alleen samen met Europese grondstofleveranciers die duidelijk aantonen ook de produceren volgens de strengste normen. Vaak kiezen we voor garen die bepaalde certificaten hebben zodat we zeker zijn van de strenge controles op productie. Maar we geloven ook sterk in de kleinere leveranciers van garens- en wolproducten. Korte ketens waarbij er een persoonlijk contact is van boerderij, spinnerij tot winkel. Heb je een vraag over een specifiek product en de herkomst, aarzel niet ons een e-mail te sturen.
 
Hoe bestel ik een ontwerp op maat?
Je kunt ontwerpen op maat bestellen door te mailen naar ylleknitwear@gmail.com. Naargelang de drukte en de persoonlijke agenda van Valérie wordt er in overleg gekeken of het ontwerp dat jij in gedachte hebt haalbaar is binnen een bepaalde termijn. 
Waar kan ik Ylle Knitwear kopen?